Nieuws

'Goed nieuws voor Feyenoord: miljoenendeal met nieuwe kledingsponsor is binnen'

'Goed nieuws voor Feyenoord: miljoenendeal met nieuwe kledingsponsor is binnen'

07-10-2022 14:14 Laatste update: 15:01

Feyenoord heeft een overeenkomst gesloten met een nieuwe kledingsponsor. Het Britse Castore zal tot 2029 verbonden zijn aan de club. Met de deal maakt het merk zijn intrede in de Eredivisie en zal Feyenoord per seizoen ongeveer acht miljoen euro gaan verdienen.

Dat meldt het doorgaans betrouwbare 1908.nl. Feyenoord heeft sinds 2014 een samenwerking met Adidas. Er komt voor hen dus een einde aan negen seizoenen sponsoring. Feyenoord zal vanaf volgend seizoen mogelijk in drie verschillende tenues gaan spelen. Wanneer de club ook Europees actief is, kunnen dat er zelfs vier worden. De site geeft wat betreft de prototypes een kleine tip van de sluier: een door supporters veel gewenst design zit er zeer waarschijnlijk tussen.

Ook moet Feyenoord na het huidige seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. De samenwerking met Europarcs loopt dan namelijk af. DP World uit Dubai is één van de voornaamste kandidaten. De wereldwijde beheerder van containerterminals wil graag groeien in Europa, waardoor Rotterdam met haar haven een logische optie lijkt.