Nieuws

Geertruida traint mee met selectie: Szymanski lijkt Sturm Graz-thuis te missen

Geertruida traint mee met selectie: Szymanski lijkt Sturm Graz-thuis te missen

13-09-2022 18:37

Lutsharel Geertruida is mogelijk op tijd fit voor het Europa League-duel met Sturm Graz. De verdediger maakte dinsdag zijn rentree op het trainingsveld bij Feyenoord.

De rechtsback annex centrumverdediger staat al enige tijd aan de kant. Onlangs werd duidelijk dat bij hem de ziekte van Pfeiffer is geconstateerd. Eerder liet trainer Arne Slot zich al ontvallen niet op Geertruida te rekenen vóór de aanstaande interlandbreak.

De jeugdinternational moest noodgedwongen de wedstrijd tegen Sparta (3-0 overwinning) aan zich voorbij laten gaan, maar werd dinsdag op het trainingsveld gesignaleerd door RTV Rijnmond. Het is nog niet bekend of Geertruida is opgenomen voor de selectie voor het duel met de Oostenrijkers.

Sebastian Szymanski was nog niet van de partij en lijkt de confrontatie met Sturm Graz aan zich voorbij moeten laten gaan. Daarnaast stond de training in het teken van het afscheid van technisch directeur Frank Arnesen. De Deense bestuurder en Feyenoord kwamen contractontbinding overeen. Arnesen kampt met gezondheidsproblemen.