Nieuws

Verbazing houdt aan bij Kramer: Sávio, die geeft onze keeper gewoon een vuist

Verbazing houdt aan bij Kramer: "Sávio, die geeft onze keeper gewoon een vuist"

13-09-2022 14:44 Laatste update: 14:50

Michiel Kramer heeft geen spijt van zijn uitspraken na afloop van het duel tussen PSV en RKC Waalwijk. De aanvoerder van de Waalwijkse club bestempelde de laat gegeven penalty als een 'goedmakertje', een 'topclubpenalty' en een 'regelrechte schande'.

Kramer staat nog steeds achter die pittige uitspraken, meldt hij in de ESPN-podcast Fresia & Milan Parkeren de Bus. "Nog steeds met de volle honderd procent." Op het moment dat deze podcast werd opgenomen, wist de spits nog niet dat er een onderzoek naar hem is gestart bij de KNVB."Dan geeft het mij ook wel weer een beetje het gelijk aan mijn zijde dat het misschien helemaal geen penalty is. En ook al is het in zijn ogen wel een penalty: sta dan even voor de camera en zeg wat je wil zeggen."

Opvallend genoeg wordt PSV-buitenspeler Sávio niet onderzocht door de KNVB. Ook Kramer is verbaasd."Sávio, die geeft onze keeper gewoon een vuist. Daar moet de VAR ook naar kijken. Als je iemand slaat... Ik heb bijvoorbeeld wel eens iemand in zijn gezicht geduwd, een paar jaar geleden. Toen kreeg ik gewoon vier wedstrijden schorsing."