Interview

'Hopelijk kan ik na een goed jaar voor Feyenoord aan een transfer gaan denken'

'Hopelijk kan ik na een goed jaar voor Feyenoord aan een transfer gaan denken'

05-10-2021 16:52

Marcos Senesi wacht op een kans om in de Champions League te spelen. De centrale verdediger van Feyenoord geeft aan dat er afgelopen zomer mogelijkheden waren om te verkassen.

Clubs informeerden bij Feyenoord en bij Senesi. “Er waren wel mogelijkheden, maar het was een rare transferwindow”, zegt de linksbenige stopper tegen AS Argentina. “Er was ook niet veel beweging, alleen bij transfervrije spelers. Misschien beginnen de clubs volgend jaar weer met kopen. Er waren geluiden en kansen, sommige best sterk, maar niets werd echt concreet.”

Toch hoopt de Argentijn nog een stap te kunnen zetten. “Ik ben een speler die graag alles uit zijn loopbaan wil halen. Ik denk aan de Champions League en de Argentijnse nationale ploeg. Nu wil ik nog niet te veel over een transfer nadenken, omdat we met Feyenoord midden in de competitie zitten.”

Senesi heeft nog een contract tot medio 2023 en dat betekent dat de Stadionclub komende zomer nog een aardige transfersom voor hem kan ontvangen. Daar is de verdediger zich van bewut. “Ik hoop dat ik na een goed jaar voor Feyenoord aan een transfer kan denken die zowel voor mij als voor de club goed is.”