Nieuws

Touzani ontroerd door situatie Ihattaren: 'Had tot twee jaar geleden veel contact'

Touzani ontroerd door situatie Ihattaren: 'Had tot twee jaar geleden veel contact'

09-09-2022 17:53

Soufiane Touzani heeft gereageerd op de huidige situatie van Mohamed Ihattaren. De baltovenaar laat weten dat hij al een tijdje geen contact meer heeft gehad met de linkspoot en leeft met hem mee.

"Tot twee jaar geleden hadden wij veel contact", vertelt Touzani tegen Voetbalzone. "Sindsdien is er veel gebeurd en heb ik hem niet meer gesproken. Ik zou wel graag met hem willen spreken, maar het is me niet gelukt. Misschien heeft hij een nieuw nummer. Waarschijnlijk zit er heel veel om hem heen dat hem de balans heeft doen kwijtraken. 

De 35-jarige Rotterdammer hoopt het nog goed zal komen met Ihattaren. "Hij heeft het voordeel dat hij nog jong is. Ik gun hem echt alles. Hij voelde echt als een broertje. Hij is zo’n lieve jongen, daarom krijgt hij ook zo veel kansen van Ajax. Je gaat gelijk van hem houden. Hij heeft een plekje in mijn hart", zegt Touzani terwijl de tranen in zijn ogen springen. "Ik hoef geen contact met hem, maar ik hoop gewoon dat het goed met hem gaat. Het is echt lastig, man."