Nieuws

Gakpo is teleurgesteld na zwak optreden PSV en helpt gerucht uit de wereld

Gakpo is teleurgesteld na zwak optreden PSV en helpt gerucht uit de wereld

03-09-2022 21:58

Cody Gakpo erkent dat PSV onthutsend aan het duel met FC Twente begon en op basis daarvan verdiend heeft verloren. De aanvaller leek lange tijd naar de Premier League te vertrekken en werd volgens geruchten zelfs aangeboden bij Ajax, maar daar wil Gakpo niets van weten. 

Een enigszins aangeslagen Gakpo verscheen zaterdagavond na de nederlaag voor de camera's van ESPN. "Ik denk dat we echt dramatisch begonnen", geeft Gakpo direct toe. "De linies waren veel te ver uit elkaar, we waren niet fel in de duels en slordig aan de bal. Dan loop je achter de feiten aan. In de tweede heflt was het iets beter, maar het was niet genoeg vandaag", geeft de aanvaller toe. 

In de tweede helft probeerde PSV de schade nog te herstellen, maar dat mocht niet baten. "We probeerden het om te draaien op het veld. Maar de communicatie verliep stroef. Dat moeten we echt verbeteren, want dit kan niet. Ik vind dat we in staat moeten zijn om dat te kunnen, het maakt niet uit of we lang met elkaar spelen of niet", vervolgt de linksbuiten. 

Gakpo heeft een hectische transferperiode achter de rug. Uiteindelijk werd zijn nieuwe bestemming niet Manchester United en ook niet Leeds United, maar bleef de aanvaller bij PSV. De speler zou door zijn zaakwaarnemer ook bij Ajax zijn aangeboden, maar dat gerucht heeft niets met de werkelijkheid te maken, aldus Gakpo. "Natuurlijk is dat niet waar. Ik kom uit Eindhoven en wil niet voor Ajax spelen, dat weet mijn zaakwaarnemer ook", besluit de speler.