Nieuws

Ocampos reageert op transfer naar Ajax: 'Dit is de juiste beslissing voor mij'

Ocampos reageert op transfer naar Ajax: 'Dit is de juiste beslissing voor mij'

30-08-2022 20:30 Laatste update: 20:38

Lucas Ocampos is op weg naar Amsterdam. De Argentijnse buitenspeler moet Antony gaan opvolgen bij Ajax. De speler van Sevilla stond dinsdagavond de Spaanse pers te woord over zijn aanstaande transfer naar de regerend landskampioen van Nederland.

Ajax en Sevilla hebben dinsdag een akkoord bereikt over een transfersom van twintig miljoen euro. De Telegraaf meldde dat de Amsterdammers kort daarna ook overeenstemming hadden bereikt met Ocampos. "Dit is de juiste beslissing voor mij, mijn gezin en voor de club. Het is niet makkelijk om een plek te verlaten waar je gelukkig was, zoveel vrienden had en zoveel mensen die van je houden. Dat is moeilijk", aldus Ocampos over zijn aanstaande transfer, opgetekend door Voetbal International.

"Ik vertrek met mooie herinneringen. Ik kan alleen maar dankbaar zijn voor de afgelopen jaren, die enorm belangrijk waren voor zowel mijzelf als mijn gezin", vervolgt de Argentijnse vleugelaanvaller. "Ik wens Sevilla het beste. Het is een club die altijd zal strijden om de prijzen."

Ocampos vertrekt op een fijne manier uit Spanje. "Ik heb vandaag met de trainer (Julen Lopetegui, red.) gesproken. We waren het eens met elkaar. Ik heb een fantastische relatie met de trainer, de technische staf en de directie. Ik vertrek als gelukkig persoon, met veel vrienden."