Breaking news

Update: Ook De Telegraaf meldt aanstaand Antony-akkoord United en Ajax

Update: Ook De Telegraaf meldt aanstaand Antony-akkoord United en Ajax

28-08-2022 14:17 Laatste update: 14:12
2

De Telegraaf, Sky Sports en The Athletic melden dat een akkoord tussen Ajax en Manchester United aanstaande is, aangaande de transfer van Antony. De deal zou inclusief bonussen honderd miljoen euro bedragen.

De transfer moet binnen 48 uur rondkomen meldt Sky Sport. Eerdere biedingen, die opliepen tot negentig miljoen euro, werden afgewezen door de Amsterdammers. Ajax zag niet de noodzaak om mee te werken aan een transfer, maar lijkt nu toch overstag te gaan. Een transfersom van honderd miljoen euro lijkt genoeg voor Ajax.

Antony trainde al enige tijd niet meer mee op De Toekomst en leek een transfer te forceren. "Ik vraag Ajax niet mij zomaar te laten gaan, ik vraag Ajax mij te verkopen als de duurste Eredivisie-speler aller tijden", zei hij in een exclusief interview met Fabrizio Romano. Trainer Alfred Schreuder gaf voor de wedstrijd tegen FC Utrecht nog aan volgende week weer op Antony te reken, maar niets lijkt minder waar. De vleugelaanvaller zou zelf al akkoord zijn met United.

Update:
Ook De Telegraaf meldt dat Ajax en Manchester United bijna akkoord zijn over een transfer van Antony. De ochtendkrant meldt dat Antony zelf al akkoord is over een contract voor vijf seizoenen. Nu zijn ook de twee clubs het eens over een transfersom die via bonussen op kan lopen tot honderd miljoen euro. 

'De keuze de Braziliaanse buitenspeler tóch te laten vertrekken, is door de commissarissen en financieel directeur Susan Lenderink genomen. Het voetbalgedeelte – lees: technisch manager Gerry Hamstra, zijn rechterhand Klaas-Jan Huntelaar en trainer Alfred Schreuder – stonden op het standpunt dat een transfer onbespreekbaar was', schrijft De Telegraaf.