Nieuws

Maguire en Martínez nog niet op dezelfde golflengte: 'Moeten vaker samenspelen'

Maguire en Martínez nog niet op dezelfde golflengte: 'Moeten vaker samenspelen'

8 augustus - 07:35 Laatste update: 07:36
0

Harry Maguire is blij met de komst van Lisandro Martínez, maar de Engelsman en de Argentijn zijn nog niet op elkaar ingespeeld. Manchester United verloor zondag teleurstellend van Brighton & Hove Albion FC en incasseerde twee tegentreffers. 

Maguire blikt na het verloren duel terug bij Sky Sports en stelt dat hij nog wat fine tuning nodig heeft met de bij Ajax vertrokken Martínez. "Het is geweldig om Lisandro bij deze club te hebben. We hebben nog niet veel samengespeeld. In de openingsfase zaten we duidelijk nog niet op dezelfde golflengte. Samenwerkingen tussen verdedigers moeten opgebouwd worden en het zal straks veel beter gaan."

Pascal Gross was de man van de wedstrijd met twee treffers. United kende een goede voorbereiding, maar de ploeg stond zondag niet goed en stapte verdiend met een nederlaag van het veld. "We hebben een goede voorbereiding gehad, maar een 0-2 ahterstand bij rust was het slechtst denkbare scenario. Het was niet goed genoeg. We kwamen nog wel terug, maar daarna deden we niet meer dan wat huffen en puffen. Dit is een slechte start voor ons", erkent Maguire. 

United krijgt zaterdag de kans de rug te rechten: Brentford FC is dan de tegenstander. De voormalige club van Christian Eriksen speelde in de eerste competitieronde met 2-2 gelijk tegen Leicester City. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie