Transfernieuws

De Telegraaf: Ajax en Sánchez op hoofdlijnen rond, nog geen akkoord met club

De Telegraaf: Ajax en Sánchez op hoofdlijnen rond, nog geen akkoord met club

03-08-2022 14:02 Laatste update: 14:19
1

Ajax heeft de gewenste rechtsback bijna binnen. De Telegraaf meldt dat de Amsterdammers in hoofdlijnen akkoord zijn met het management van Jorge Sánchez

De ochtendkrant meldt dat Ajax de rechtsback snel hoopt te kunnen presenteren. Ajax en het Sánchez (24) zouden in hoofdlijnen akkoord zijn. Er is nog wel een verschil tussen de vraagprijs van Club América en het aanbod van Ajax. De Mexicanen zouden de rechtsback het liefst niet laten vertrekken, maar de verwachting is dat de clubs elkaar wel zullen vinden.

Bij de Amsterdammers moet Sánchez de concurrentie aangaan met Devyne Rensch en Sean Klaiber. Eerstgenoemde wordt in Amsterdam nog steeds als groot talent gezien, maar trainer Alfred Schreuder denkt dat Rensch beter zal presteren als hij de druk van een geduchte concurrent voelt. Bovendien wordt Sánchez als een meerwaarde gezien door onder andere zijn goede optredens tegen Chelsea, Real Madrid en Manchester City in de voorbereiding. 

Sánchez speelde tot op heden 150 duels voor Club América. Daarin scoorde de Mexicaans international twee keer en gaf hij acht assists.