Nieuws

'Bij Monaco hebben ze moeite met kopsterke spelers zoals Til en Luuk de Jong'

'Bij Monaco hebben ze moeite met kopsterke spelers zoals Til en Luuk de Jong'

02-08-2022 10:36

Jurriaan van Wessem verwacht dat PSV dinsdagavond een zware kluif heeft aan AS Monaco. De voetbaljournalist, die woonachtig is in het vorstendom, ziet echter ook mogelijkheden voor de Eindhvonaren.

PSV speelt dinsdagavond in de derde voorronde van de Champions League tegen de Franse middenmoter. "PSV moet oppassen dat ze niet in de val lopen", zegt Van Wessem in gesprek met de NOS. "Ben Yedder en Golovin draaien als duo erg goed. Als PSV wordt uitgelokt om uit de defensie te komen, en Monaco de lange bal speelt naar Ben Yedder, vrij in de laatste linie... "

Kansloos zijn de Eindhovenaren volgens Van Wessem absoluut niet. "Maar PSV lijkt met Guus Til een nieuw geheim wapen te hebben", vervolgt hij. "Kopsterke spelers zoals Til en Luuk de Jong, daar zijn ze niet zo goed in bij Monaco. En PSV heeft nog nooit verloren van Monaco in het Stade Louis II. Dat moet toch ook een psychologisch voordeel zijn."

De aftrap van het duel tussen PSV en Monaco in de derde voorronde van de Champions League is dinsdagavond om 20.00 uur. Een week later is de return in Eindhoven.