Transfernieuws

AZ bereikt akkoord met Inter over Belgische verdediger: 'Hij is inmiddels bij ons'

AZ bereikt akkoord met Inter over Belgische verdediger: 'Hij is inmiddels bij ons'

21-07-2022 20:41

AZ heeft een akkoord bereikt met Internazionale over Zinho Vanheusden, bevestigt directeur voetbalzaken Max Huiberts. De Alkmaarders hopen de talentvolle Belg op korte termijn te presenteren.

"We hebben een tijd geleden gesproken met Zinho. Hij heeft heel duidelijk aangegeven dat hij graag de stap zou willen maken naar AZ. Ik kan ook zeggen dat hij inmiddels bij ons is", zegt Huiberts in gesprek met RTL 7. "Hij traint nog niet met de groep mee, maar we zijn al wel in de eindfase om dat af te ronden. We hebben een akkoord met Inter."

De directeur voetbalzaken van AZ laat weten dat de laatste puntjes nog op de i gezet moeten worden. "Zinho moet zijn laatste zaakjes met zijn persoonlijke voorwaarden nog afkaarten met de club, maar dat gaat waarschijnlijk wel door", aldus Huiberts. AZ heeft een optie tot koop bedongen in de deal met Internazionale. "Dat is wel afgesproken, maar we moeten alles nog wel op papier krijgen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!