Transfernieuws

'Moeizame onderhandelingen tussen Ajax en Salah-Eddine, Feyenoord wil profiteren'

'Moeizame onderhandelingen tussen Ajax en Salah-Eddine, Feyenoord wil profiteren'

15-07-2022 15:07 Laatste update: 15:09

Mogelijk scheiden de wegen van Ajax en Anass Salah-Eddine binnenkort. De linksback beschikt over een contract dat medio 2023 afloopt en de onderhandelingen over een nieuw contract verlopen stroef. Meerdere clubs, waaronder Feyenoord, houden de ontwikkelingen in de gaten.

Volgens De Telegraaf zijn naast de Rotterdammers ook FC Twente, Everton en Club Brugge geïnteresseerd in de talentvolle verdediger van Ajax. Sinds april onderhandelen de hoofdstedelingen over de verlenging van het contract, maar het verschil tussen vraag en aanbod is groot.

Zoals bekend is Feyenoord na het vertrek van Tyrell Malacia naar Manchester United op zoek naar een nieuwe linksback. Joshua Brenet en Ian Maatsen geldden als kandidaten voor de vacante positie. Eerstgenoemde koos voor een langer verblijf bij FC Twente, waar laatstgenoemde hard op weg naar Burnley is.

Salah-Eddine werkt zijn wedstrijden voornamelijk voor Jong Ajax af. Hij maakte zijn debuut in Ajax 1 op de slotdag van het voorbije Eredivisie-seizoen in de wedstrijd tegen Vitesse. Momenteel staat de teller op 25 duels in de Keuken Kampioen Divisie. Bij de hoofdmacht van Alfred Schreuder lijkt de linkervleugelverdediger niet te hoeven rekenen op veel speelminuten, nadat de komst van AZ-captain Owen Wijndal eerder deze week wereldkundig werd gemaakt.