Nieuws

Ten Hag wil talenten de kans geven: 'Manchester United staat er bekend om'

Ten Hag wil talenten de kans geven: 'Manchester United staat er bekend om'

14-07-2022 18:19

Erik ten Hag stelt dat er veel grote talenten rondlopen bij Manchester United. De nieuwe manager van de Engelse grootmacht vertelt dat Marcus Rashford een mooi voorbeeld is voor die jongelingen.

United hoopt met Lisandro Martínez, Frenkie de Jong en Christian Eriksen de nodige versterkingen naar Old Trafford te halen, maar heeft ook genoeg eigen jeugd rondlopen, vertelt Ten Hag op een persconferentie. "Ik denk dat Manchester United veel potentie en goede spelers heeft. Er zijn veel ervaren spelers, maar ook jonge talenten met veel potentie. Dat moet eruit en daarom moeten we hard werken."

"Manchester United staat er bekend om, Marcus Rashford staat symbool voor de jeugdopleiding. Er zullen meer talenten volgen", vervolgt Ten Hag, die erg blij is met het vertoonde aanvalsspel van zijn ploeg, "Onze linkerflank is goed, maar tegen Liverpool zag je dat we ook rechts gevaarlijk zijn. Dat was goed om te zien, omdat je meerdere wapens hebt. Anders word je voorspelbaar, daarom willen we dat ontwikkelen. We moeten overal vandaan komen."