Breaking news

'Domper voor Feyenoord: sterkhouder groot vraagteken rond bekerfinale tegen NEC'

'Domper voor Feyenoord: sterkhouder groot vraagteken rond bekerfinale tegen NEC'

20 april - 12:46 Laatste update: 12:50

Een domper voor Feyenoord, nu blijkt dat Mats Wieffer kampt met een spierblessure. De sterkhouder liep deze op tijdens een besloten trainingssessie. Zijn deelname aan de KNVB Bekerfinale tegen NEC aanstaande zondag staat hierdoor op losse schroeven, zo weet 1908.nl zaterdagmiddag naar buiten te brengen.

Op de training van woensdag moest Wieffer het veld vroegtijdig verlaten vanwege een blessure aan zijn bovenbeen. Ondanks zijn aanwezigheid op het trainingscomplex 1908, waar hij een specifiek binnenprogramma afwerkt, is de kans klein dat hij speelklaar is voor de cruciale wedstrijd. De mogelijke afwezigheid van Wieffer legt extra druk op Ramiz Zerrouki, die naar verwachting zijn plaats zal innemen. Terwijl sommige geluiden klinken over een blessure die weken herstel kan vereisen, blijft de officiële bevestiging van Feyenoord uit. Dit betekent mogelijk het einde van het seizoen voor Wieffer. Het zou namelijk gaan om een scheurtje in zijn bovenbeen.

Een dag eerder gingen er al op geluiden rond dat Wieffer was afgehaakt op de training van donderdag, maar was vrijdag wel nog aanwezig op het trainingscomplex van Feyenoord.