Breaking news

'Drie Europese grootmachten vechten om zomerse komst van Feyenoord-spits Gimenez'

'Drie Europese grootmachten vechten om zomerse komst van Feyenoord-spits Gimenez'

20 april - 11:53 Laatste update: 11:59

Santiago Gimenez zou komende zomer de topclubs voor het uitkiezen hebben, zo weten Mexicaanse media naar buiten te brengen. Drie Europese grootmachten zouden de strijd met elkaar willen aangaan voor de handtekening van de topschutter van Feyenoord.

Gimenez lijkt zijn laatste wedstrijden voor Feyenoord te spelen. Arsenal, Juventus en Atlético Madrid tonen serieuze belangstelling voor zijn diensten. Gimenez, die zich snel heeft ontwikkeld als een sleutelspeler sinds zijn komst in Europa, voelt dat zijn tijd bij Feyenoord ten einde is. Tijdens een uitzending van RÉCORD+ onthulde journalist Alejandro Gómez dat Gimenez gesprekken zal starten met de drie clubs.

Hoewel er geen club concreet voorop loopt, is het duidelijk dat elke club in verschillende mate interesse toont. "Er zijn geen speculaties, hij moet echt een keuze maken", zei Gómez. De voorkeur van Gimenez zou uitgaan naar LaLiga, vanwege zijn speelstijl en fysieke eigenschappen, wat Atlético Madrid een lichte voorsprong zou kunnen geven. Toch staat hij open voor alle competities, en volgens de laatste berichten zijn er nog geen geavanceerde onderhandelingen met enige club.

Ondanks de interesse van grote Spaanse clubs zoals Barcelona en Real Madrid, lijkt geen van beide clubs momenteel in staat om hem binnen te halen. Barcelona kampt met financiële problemen en Real Madrid ziet hem nog niet als een onmiddellijke versterking. Dit scenario laat de deur wagenwijd open voor de drie eerder genoemde clubs om hun slag te slaan komende transferperiode. Eerder werd ook Napoli al benoemd als serieuze kandidaat voor Gimenez.