Nieuws

Deze grote sponsor verlengt haar verbintenis met Ajax tot zeker 2030

Deze grote sponsor verlengt haar verbintenis met Ajax tot zeker 2030

19 april - 15:53

Ajax heeft in een uitdagend seizoen succesvol een belangrijke sponsordeal verlengd. De Amsterdamse club heeft het partnerschap met TUI, de grootste reisorganisatie wereldwijd, verlengd tot medio 2030.

In een tijd waarin de sportieve resultaten wisselend zijn, biedt de verlenging van deze samenwerking een stabiliserende factor voor de club. Commercieel directeur Menno Geelen uit zijn tevredenheid met de vernieuwde overeenkomst. "We zijn er blij met deze langdurige verlenging met de grootste reisorganisatie van Nederland en de wereld", wordt hij geciteerd door Ajax zelf. "En we zijn TUI ook erg dankbaar voor dit vertrouwen. Ze zijn niet alleen al tien jaar een trouwe en belangrijke partner, maar verzorgen ook alle reizen die we met onze teams en zakelijke relaties ondernemen."

De samenwerking tussen Ajax en TUI betreft niet alleen de organisatie van reizen voor de eerste teams, maar strekt zich ook uit naar trainingskampen en Europese uitwedstrijden. Arjan Kers, algemeen directeur van TUI Nederland, benadrukt de waarde van het partnerschap. "We zetten ons in om de hoogste standaarden in reiscomfort te bieden, en het partnerschap met Ajax helpt ons ons brede aanbod te promoten bij miljoenen fans."