Nieuws

Waar en hoe laat wordt Atlético Madrid - Girona in La Liga uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Atlético Madrid - Girona in La Liga uitgezonden?

13 april - 10:30

Dit weekend staat er mooie affiche op het programma in La Liga die grote invloed kan hebben voor de strijd om Champions League-voetbal volgend seizoen. Atlético Madrid neemt het thuis op tegen Girona in speelronde 31. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Atlético Madrid is momenteel de jager met 58 punten en ziet in deze wedstrijd een kans om de druk op te voeren op Girona, die met 65 punten verrassend sterk presteert dit seizoen. De afwezigheid van Memphis Depay door een blessure is een groot gemis voor Atlético. Bij Girona wordt oud-Ajacied Daley Blind wel in de basisopstelling verwacht. Een overwinning voor Girona zou hun positie in de top vier verstevigen, terwijl Atlético wanhopig de kloof wil dichten.

Live Atlético Madrid - Girona kijken

De wedstrijd tussen Atlético Madrid en Girona wordt gespeeld op 13 april om 14.00 uur in het Wanda Metropolitano stadion. Je kunt deze spannende La Liga-match live volgen op Ziggo Sport Select. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.