Nieuws

Waar wordt de Europa League-wedstrijd tussen Leverkussen en West Ham uitgezonden?

Waar wordt de Europa League-wedstrijd tussen Leverkussen en West Ham uitgezonden?

11 april - 10:05 Laatste update: 10:05

De Europa League nadert zijn climax met een van de veelbelovende kwartfinales tussen Bayer Leverkusen en West Ham United. Voor voetbalfans rijst de vraag: waar en wanneer kun je deze kraker live volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je agenda.

Na een moeizame overwinning op Qarabag staat Bayer Leverkusen tegenover West Ham in een duel dat belooft vol spanning te zitten. Beide teams zijn vastberaden om een plek in de halve finales te bemachtigen. Het belooft een tactisch steekspel te worden, met sterke defensies en gevaarlijke aanvallen aan beide kanten. Bayer Leverkusen kan de Bundesliga-titel al ruiken. De ploeg van Xabi Alonso kan zich met een voorsprong van zestien punten al gaan opmaken voor een kampioensfeest. 

West Ham United kent wisselende uitslagen. In de laatste vijf wedstrijden van The Hammers wisten zij er twee te winnen. Slechts één keer in deze vijf wedstrijden wist het team van trainer David Moyes het doel schoon te houden. Dit deden ze tijdens de knappe 5-0 overwinning in de vorige ronde van de Europa League tegen SC Freiburg.

Op welke zender is Leverkussen - West Ham United te zien?

Donderdagavond om 21.00 uur zal de bal beginnen met rollen in de Bayer Arena. Het duel zal live te zien zijn op ESPN. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.