Nieuws

Rentree aanstaande: wanneer speelde Rulli voor het laatst een wedstrijd voor Ajax?

Rentree aanstaande: wanneer speelde Rulli voor het laatst een wedstrijd voor Ajax?

7 april - 10:52 Laatste update: 09:21

Gerónimo Rulli staat aan de vooravond van zijn rentree bij Ajax. De doelman was het afgelopen jaar de nummer één onder de lat, maar keerde na zijn blessure niet terug in de Ajax-basis. VoetbalNieuws vertelt je wanneer de Argentijn voor het laatst het Amsterdamse doel verdedigde.

Ramaj verdedigde de laatste maanden het Ajax-doel met verve. De zomeraanwinst keepte meer dan aardige wedstrijden en had de keepersstrijd gewonnen. De keeper raakte echter geblesseerd tegen Go Ahead Eagles waardoor hij er de komende weken uit ligt.

Wanneer speelde Rulli zijn laatste wedstrijd voor Ajax?

Rulli kende een sterk seizoen afgelopen jaar. De twijfels over de keeperspositie waren verdwenen en met de Argentijn leek Ajax een doelman te hebben voor de komende seizoenen. Het noodlot sloeg echter toe tijdens de seizoens-opener tegen Heracles Almelo. De keeper raakte geblesseerd aan zijn schouder en moest onder het mes. Na zijn blessure had Ramaj zich bewezen en Van 't Schip koos ervoor om de zomeraanwist te laten staan, ten koste van Rulli. Hierdoor dateert de laatste wedstrijd van Rulli dus die wedstrijd tegen Heracles op twaalf augustus 2023.