Nieuws

Feyenoord blameert zich en verspeelt punten op bezoek bij hekkensluiter Volendam

Feyenoord blameert zich en verspeelt punten op bezoek bij hekkensluiter Volendam

4 april - 20:50
1

Feyenoord heeft donderdagavond pijnlijk puntverlies geleden op bezoek bij FC Volendam. De ploeg van trainer Arne Slot kwam tegen de hekkensluiter niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

Feyenoord wist op voorhand dat het een zege nodig had om het gat met koploper PSV weer terug te brengen tot zeven punten. De Rotterdammers begonnen echter uiterst moeizaam aan het uitduel met hekkensluiter Volendam en mochten van geluk spreken dat de thuisploeg niet vroeg op voorsprong kwam. Vivaldo Semedo ontsnapte namelijk aan de Feyenoord-defensie en raakte de paal namens Volendam.

In het restant van de eerste helft kwam Feyenoord niet verder dan een kleine kans voor Santiago Gimenez, die zijn inzet gekeerd zag worden door de doelman van FC Volendam. Ook in het tweede bedrijf had Feyenoord enorm veel moeite met het spel maken. Slot bracht Ayase Ueda, Leo Sauer en Ramiz Zerrouki nog binnen de lijnen om de overwinning over de streep te trekken, maar er werd niet meer gescoord in Volendam.

Door het dure puntverlies bedraagt het gat met koploper PSV nu negen punten. Volendam komt door het knappe resultaat een punt dichter bij nummer zeventien Vitesse.