Reactie

Hartman laat voor het eerst van zich horen na zware knieblessure: 'I'll be baQ'

Hartman laat voor het eerst van zich horen na zware knieblessure: 'I'll be baQ'

3 april - 12:26 Laatste update: 12:27

Quilindschy Hartman heeft voor het eerst van zich laten horen sinds zijn zware knieblessure. De linksback van Feyenoord heeft het zwaar, maar is strijdbaar en blij met de steun die hij tot nu toe vanuit de voetbalwereld heeft gekregen.

Afgelopen zondag ging het mis voor Hartman. De Oranje-international kwam ongelukkig in botsing met FC Utrecht-verdediger Niklas Versterlund, waarna hij zich zichtbaar zorgen makend van het veld ging. Enkele uren later communiceerde Feyenoord dat het foute boel is voor Hartman.

'Het doet pijn. Ik probeer altijd naar de positieve kant van dingen te kijken, maar dit keer is het niet makkelijk', begint Hartman op Instagram, ergens ook doelend op de eerdere zware knieblessure die hij ooit al op heeft gelopen. 'Ondanks alles kan je verwachten dat ik sterker op het veld zal terugkeren dan ooit. Bedankt voor alle support en berichten die ik heb gekregen. Dat doet veel met me. I’ll be baQ', besluit hij met een eigen twist aan de befaamde filmquote van Arnold Schwarzenegger.

Buiten dat Hartman veel berichten heeft gehad op social media, kwam de selectie van Feyenoord ook al met een collectieve boodschap. Op het trainingsveld verzamelde de gehele staf en alle spelers zich in de vorm van een Q, verwijzend naar Hartman.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Q (@quilindschy)