Nieuws

Waar en hoe laat wordt Manchester United - Liverpool in de FA Cup uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Manchester United - Liverpool in de FA Cup uitgezonden?

16 maart - 09:16 Laatste update: 21:00

Manchester United en Liverpool strijden zondagmiddag tegen elkaar in de kwartfinales van de FA Cup. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Er zijn momenteel nog acht ploegen die kans maken op de felbegeerde Engelse beker. Behalve United en Liverpool zitten ook Wolverhampton, Coventry City, Manchester City, Newcastle United, Chelsea en Leicester City nog in het toernooi. The Citizens zijn de huidige titelhouder. Arsenal is recordkampioen met veertien FA Cups. Het resterende speelschema vind je hier.

Het United van manager Erik ten Hag kwalificeerde zich voor de kwartfinales door achtereenvolgens Wigan Athletic, Newport County en Nottingham Forest te verslaan. Liverpool rekende af met Arsenal, Norwich City en Southampton. Liverpool won de FA Cup voor het laatst in 2022, United in 2016, onder Louis van Gaal.

Manchester United - Liverpool kijken (FA Cup)

The North-West Derby in de FA Cup tussen Manchester United en Liverpool begint zondag 17 maart om 16.30 uur op Old Trafford. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via het open kanaal van Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl zal tevens live verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.