Nieuws

Wederom puzzel voor Bosz: Veerman en Saibari niet van de partij tegen Go Ahead

Wederom puzzel voor Bosz: Veerman en Saibari niet van de partij tegen Go Ahead

8 maart - 18:31

PSV heeft vrijdagavond in het duel met Go Ahead Eagles niet de beschikking over Joey Veerman en Ismael Saibari. Het tweetal is volgens Voetbal International en het Eindhovens Dagblad niet op tijd hersteld om aan de aftrap te verschijnen.

Peter Bosz kon afgelopen weekend tegen Feyenoord ook al niet beschikken over het tweetal. Het is nog de vraag of zij komende woensdag op tijd zijn hersteld voor de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund. Volgens beide media zijn de middenvelders in de race om het treffen met de Duitsers te halen. De knoop zal echter pas op het laatste moment worden doorgehakt.

Veerman kampt met een spierblessure, die niet al te ernstig lijkt. Op de training voorafgaand aan het duel met Feyenoord raakte de Volendammer geblesseerd. Hij moest daardoor het duel verstek laten gaan.  Later die week werd ook duidelijk dat Saibari de topper tegen Feyenoord aan zich voorbij moest laten gaan. Over de Marokkaanse international is Bosz hoopvol. De trainer verwacht dat de middenvelder niet lang uit de roulatie zal zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!