Nieuws

Aantijgingen richting Fabrizio Romano: hiervan wordt de transferexpert beschuldigd

Aantijgingen richting Fabrizio Romano: hiervan wordt de transferexpert beschuldigd

29 februari - 19:52 Laatste update: 20:33

Stevige aantijgingen aan het adres van Fabrizio Romano. De transferexpert ligt na uitspraken over een talent van FC Kopenhagen onder vuur. Nu zou een bedrijf achter Romano zich van hun slechtste kant hebben laten zien. Wat er precies speelt rond Romano, neemt VoetbalNieuws met je door.

Recent bracht Romano het nieuws naar buiten dat Roony Bardghji uit de basisopstelling van FC Kopenhagen was gelaten, vanwege zijn contractsituatie. De achttienjarige aanvaller staat nog tot eind 2025 onder contract en lijkt voorlopig niet te willen verlengen. Na de uitspraken van Romano liet de club in kwestie echter weten dat er niks van waar was, zo bracht Tipsbladet naar buiten. Hetzelfde medium weet nu meer rond de werkzaamheden van Romano naar buiten te brengen.

Het medium kaart aan er kritischer naar Romano mag worden gekeken. De transferexpert zou namelijk 'vaak boodschappen doen voor agenten en daar zijn informatie vandaan halen', klinkt het. Iets wat volgens de Denen ook het geval is rond Bardghji en zijn club, om zo druk uit te oefenen. Uit bronnen in handen van Tipsbladet zou blijken dat een bedrijf achter Romano deals zoekt met clubs, 'met het aanbod dat ze publiciteit kunnen kopen'.

Romano heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot serieuze transfergoeroe. Middels sociale media weet de Italiaanse journalist zijn weg door de voetballerij te vinden. Momenteel heeft Romano meer dan 27 miljoen volgers op Instagram en meer dan twintig miljoen op X.