Nieuws

Dit zei Dortmund-verdediger Hummels over de penalty die hij veroorzaakte tegen PSV

Dit zei Dortmund-verdediger Hummels over de penalty die hij veroorzaakte tegen PSV

21 februari - 06:50 Laatste update: 06:50

PSV en Borussia Dortmund speelden dinsdagavond met 1-1 gelijk. De gelijkmaker van Luuk de Jong kwam uit een dubieuze strafschop, na een overtreding van Mats Hummels op Malik Tillman. VoetbalNieuws.nl zet de reactie van de Duitser voor je op een rij.

In de 54e minuut kreeg PSV een strafschop nadat Hummels eerst de bal raakte en vervolgens doorging op Tillman. De scheidsrechter wees naar de stip, maar de Duitse verdediger was ervan overtuigd dat de VAR hem gelijk zou geven. Dat gebeurde niet, waarna Luuk de Jong achter de bal ging staan. De aanvoerder van PSV wist wel raad met het klusje en schoot de gelijkmaker binnen.

Wat zegt Hummels over de strafschop?

Na afloop heeft Hummels op sociale media gereageerd op het voorval. De verdediger is woest op de arbitrage. 'Wat een grap van een penalty tegen ons', schrijft de 35-jarige Duitser. 'Ik kan niet geloven dat beslissingen zoals die van vandaag of tegen Chelsea of PSG nog genomen worden met de VAR.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!