Opstellingen

Opstelling PSV: Bosz ziet spelers terugkeren en voegt wederom defensief foefje toe

Opstelling PSV: Bosz ziet spelers terugkeren en voegt wederom defensief foefje toe

20 februari - 19:44 Laatste update: 19:59

Peter Bosz heeft bekendgemaakt met welke elf PSV gaat starten tegen Borussia Dortmund. De oefenmeester van de Eindhovenaren haalt opgelucht adem want zowel Johan Bakayoko als Ismael Saibari maken hun rentree in de basisopstelling. André Ramalho begint op de bank. Zijn plaats wordt zoals vaker dit seizoen ingenomen door Jerdy Schouten.

Het was nog maar de vraag of Bakayoko en Saibari het treffen met Dortmund zouden halen. Het tweetal ontbrak afgelopen vrijdag nog tegen Heracles Almelo wegens ziekte en een rugblessure, maar is fit genoeg om te starten.

Wie wel in de basis stond tegen Heracles maar nu niet start, is Ramalho. De Braziliaan is wederom slachtoffer van het defensieve foefje dat Bosz dit seizoen wel vaker heeft doorgevoerd. Schouten wordt naar achteren gehaald om de opbouw te stimuleren. Het betekent dat het middenveld gevormd wordt door Saibari, Joey Veerman en Malik Tillman.

Verder heeft Bosz de gebruikelijke namen opgesteld. Het duel tussen PSV en Dortmund begint om 21.00 in het Philips Stadion.

De opstelling van PSV: Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Veerman, Saibari, Tillman; Bakoyoko, De Jong, Lozano.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!