Transfernieuws

'Mbappé wil geen enkel tegenvoorstel van PSG, club schakelt naar zomertargets'

'Mbappé wil geen enkel tegenvoorstel van PSG, club schakelt naar zomertargets'

16 februari - 10:38

Paris Saint-Germain hoeft niet meer te proberen om Kylian Mbappé over te halen om nog in Parijs te blijven, zo weet Fabrizio Romano. De Franse kampioen zal daarom door moeten schakelen en een volgend transfertarget wordt al genoemd: Gavi en Victor Osimhen moeten naar verluidt naar de Franse hoofdstad komen.

Donderdag werd duidelijk dat de wegen van Mbappé en PSG definitief gaan scheiden. Transferexpert Romano meldde dat de Franse superster aan clubeigenaar Nasser Al-Khelaifi heeft duidelijk gemaakt dat hij wil vertrekken. Wat het voor de club extra zuur maakt, is dat Mbappé een aflopend contract heeft en daarom transfervrij de deur uit gaat lopen.

Onder die keuze staat volgens Romano dan ook echt een hele dikke en vette streep. ‘Mbappé gaat op geen enkele manier van gedachten worden veranderd en wil geen tegenvoorstel ontvangen van PSG. De speler en club zullen de komende maanden dan ook formeel samen naar buiten treden over de vervolgstappen’, aldus de Italiaanse transferexpert op X.

Mbappé gaat dus verder en dat zal ook PSG moeten gaan doen. Volgens The Athletic kijkt de club dan ook al verder richting de zomer. Gavi van FC Barcelona is één van de targets die hoog op het lijstje prijkt, klinkt het. Naast de Spanjaard moet ook Osimhen richting Parijs trekken. De spits van Napoli zal dan moeten concurreren met Gonçalo Ramos en Randal Kolo-Muani, die ook op de flanken uit de voeten kan.