Breaking news

'Concurrentie voor Feyenoord om Rodriguez: MLS-club in vergaande onderhandelingen'

'Concurrentie voor Feyenoord om Rodriguez: MLS-club in vergaande onderhandelingen'

14 februari - 20:21 Laatste update: 20:34
1

Feyenoord lijkt de komst van Luciano Rodríguez definitief uit het hoofd te gaan moeten zetten. Charlotte FC is namelijk in vergaande onderhandelingen met Liverpool Montevideo over de aanvaller, zo weet GOAL naar buiten te brengen. Rodríguez leek lang dicht bij een overstap naar Feyenoord, maar van een transfer kwam het nog niet. 

Afgelopen winter leek Rodríguez al speler van Feyenoord te worden, maar door langdurige onderhandelingen kwam het nooit tot een akkoord over de speler van Liverpool Montevideo. De Rotterdammers zouden de moed echter niet op hebben gegeven en de pijlen op een zomerse komst hebben gezet. Nu lijkt het echter naast de twintigjarige Uruguayaan te gaan grijpen. Eerder kwam al het nieuws naar buiten dat ook River Plate de verrichtingen van Rodrigues nauwlettend in de gaten houden.

In de Major League Soccer kunnen clubs nog tot en met 23 april transfers afronden. De kans is dus groot dat Charlotte FC door wil gaan pakken om Rodríguez naar de VS te willen halen. Naar verluidt zou gaan om een transfersom van minstens 12 miljoen dollar. Daarnaast is Liverpool Montevideo ook altijd nog met Feyenoord in onderhandeling over een zomerse tranfer.