Nieuws

Waarom speelt Vangelis Pavlidis niet met AZ tegen Feyenoord in de KNVB Beker?

Waarom speelt Vangelis Pavlidis niet met AZ tegen Feyenoord in de KNVB Beker?

4 februari - 21:08

AZ-spits Vangelis Pavlidis zal woensdagavond niet in actie komen in de kwartfinales van de beker. De Alkmaarders nemen het dan wederom op tegen Feyenoord. Waarom is Pavlidis er niet bij? VoetbalNieuws.nl vertelt het je!

Waarom speelt Pavlidis niet in de kwartfinale Feyenoord - AZ?

Feyenoord en AZ zijn de enige overgebleven topteams in de KNVB Beker. Zondag stonden ze tegenover elkaar in de Eredivisie, wat resulteerde in een 0-1 overwinning voor de Rotterdammers door een treffer van Mats Wieffer. Drie dagen later volgt het bekerduel in De Kuip. De winnaar plaatst zich voor de laatste vier en mag hoop blijven houden om het seizoen af te sluiten met een prijs.

Is Vangelis Pavlidis geschorst in de KNVB Beker?

AZ zal het dus zonder Pavlidis moeten doen. De Griek is met twintig goals topscorer van de Eredivisie. Tegen HHC Hardenberg en Quick Boys kreeg hij echter al geel in de beker, waardoor hij geschorst is voor de eerstvolgende wedstrijd. Met Ernest Poku en de pas aangetrokken Lequincio Zeefuik heeft trainer Maarten Martens nog twee andere spitsen tot zijn beschikking. Feyenoord zal daarentegen vast niet rouwig zijn om het ontbreken van de goalgetter.