Breaking news

Fabrizio Romano: Feyenoord heeft naast Mbabu ook Franse back op shortlist gezet

Fabrizio Romano: Feyenoord heeft naast Mbabu ook Franse back op shortlist gezet

24 januari - 20:35 Laatste update: 20:35

Feyenoord heeft Paul Joly op zijn shortlist gezet, meldt Fabrizo Romano. De rechtsback van Auxerre is net als Kevin Mbabu één van de opties om de nieuwe rechtsback in Rotterdam te worden.

Waar Feyenoord deze transferperiode voor een buitenspeler leek te gaan, is het nu toch de rechtsbackpositie die de prioriteit heeft in De Kuip. De Rotterdammers werden in verband gebracht met Mbabu van Augsburg en volgens 1908.nl is 'het spel rond hem nu op de wagen'. Daar is volgens Romano nu met Joly nog een optie bijgekomen.

Joly geldt als een 23-jarige rechtsback van Ligue 2-club Auxerre. De Fransman speelt al zijn hele leven bij de club uit Frankrijk, op één uitleenperiode aan Dijon na. Het contract van Joly loopt nog tot 2026 en Transfermarkt schat zijn waarde in op 1.5 miljoen euro. In de twintig wedstrijden die hij dit seizoen speelde gaf hij drie assists.

Of Mbabu of Joly de nieuwe rechtsback gaat worden, moet de komende weken blijken. Eerder werd Neco Williams van Nottingham Forest in verband gebracht met een transfer naar Rotterdam, maar daar is naar verluidt een streep door gezet.