Nieuws

Waar en hoe laat wordt het Afrika Cup-duel Marokko - Tanzania uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het Afrika Cup-duel Marokko - Tanzania uitgezonden?

17 januari - 17:10 Laatste update: 17:10

Marokko doet uiteraard ook dit jaar weer mee aan de Afrika Cup. De Leeuwen van de Atlas zijn één van de grootste favorieten voor de eindzege en spelen hun openingswedstrijd tegen Tanzania. Waar wordt deze wedstrijd uitgezonden en hoe laat begint ‘ie? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Waar kun je naar Marokko - Tanzania op de Afrika Cup kijken?

De Afrika Cup wordt dit jaar georganiseerd in Ivoorkust, van 13 januari tot en met 11 februari. Het Marokkaanse elftal bereikte op het WK in Qatar in 2022 de halve finales en is volgens de bookmakers daarom één van de grootste kanshebbers op de titel. Die pakte de ploeg van bondscoach Walid Regragui slechts één keer eerder: in 1976.

Marokko is samen met Congo-Kinshasa, Zambia en Tanzania ingedeeld in poule F. De nummers één en twee plaatsen zich automatisch voor de achtste finales, evenals de vier beste nummers drie. Er is voor Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui, Achraf Hakimi, Ismael Saibari en hun teamgenoten dus veel aan gelegen om meteen een goed resultaat te boeken.

Marokko - Tanzania live kijken

Op woensdag 17 januari speelt Marokko zijn eerste wedstrijd op de Afrika Cup, tegen Tanzania. Die wedstrijd begint om 18.00 uur Nederlandse tijd en is vanaf dat tijdstip live te volgen op het open kanaal van Ziggo Sport. VoetbalNieuws zal via Langs de Lijn tevens verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!