Transfernieuws

'Union blijft doorzetten voor Vertessen en verhoogt bod op PSV-aanvaller'

'Union blijft doorzetten voor Vertessen en verhoogt bod op PSV-aanvaller'

11 januari - 18:46

Union Berlin en Toulouse zouden nog altijd vasthouden aan de wens om Yorbe Vertessen over te nemen van PSV, waar de club zelf recent nog aangaf de aanvaller graag te willen behouden. Door de terugkeer van huurling David Fofana door Chelsea, zou Union zelfs extra haast hebben bij het afronden van de transfer en net als Toulouse het bod hebben verhoogt.

Dat transfernieuws weet De Telegraaf donderdagavond naar buiten te brengen. 'Union Berlin en Toulouse hebben hun bod verhoogd op Yorbe Vertessen en hopen snel een doorbraak te bewerkstelligen', zo klinkt het. Tot nu lagen de biedingen uit Duitsland en Frankrijk nog 'een eind onder de vijf miljoen', weet het medium ook te melden. Door de terugkeer van Fofana naar Stamford Bridge is Union Berlin spoedig op zoek naar een nieuwe aanvaller en wil in die zoektocht maar wat graag Vertessen verwelkomen.

Echter lijkt PSV zelf nog altijd niet mee te willen werken aan een vertrek van de Belgische aanvaller, die in Eindhoven een reserverol bekleed. In Eindhoven hoopt men de selectie intact te houden, in strijd om het binnenslepen van de vijfentwintigste landstitel. Mocht Vertessen toch een vertrek weten te bewerkstelligen, dan zou PSV hopen op de tijdelijke komst van Manchester United-aanvaller Facundo Pellistri.