Transfernieuws

'United moet crisis afwenden, Ten Hag wil niet verder met aanvaller'

'United moet crisis afwenden, Ten Hag wil niet verder met aanvaller'

11-12-2023 12:20

Erik ten Hag gaat binnenkort een knoop doorhakken bij Manchester United, menen de Engelse tabloids. De Nederlandse manager zit met een aantal lastige keuzes in de aanval en is niet van plan het contract van Anthony Martial te verlengen. 

Onder meer The Daily Mail bericht dat United niet van plan lijkt om de clausule in het contract van de Fransman te activeren. Martial kwam in 2015 over van AS Monaco en kostte destijds maar liefst 60 miljoen euro. De aanvaller was de afgelopen jaren belangrijk voor de club, maar speelt dit seizoen een aanzienlijk minder grote rol. 

Vanwege de ruzie met Jadon Sancho én de vormdip van Marcus Rashford komt Martial wel aan zijn minuten toe, maar Ten Hag lijkt niet onder de indruk. In de media wordt er al op los gespeculeerd wie United binnen wil halen als nieuwe aanvaller. Oude bekende Loïs Openda is al genoemd, maar de Belg zou na de komst van Rasmus Hojlund te duur zijn voor The Red Devils

Bekijk of beluister de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Michael Dingsdag over topploeg Feyenoord en FC Volendam, de revelaties van Ajax en de recordjacht van PSV.