Opstellingen

Feyenoord-talent vervangt Stengs tegen FC Volendam en heeft basisdebuut te pakken

Feyenoord-talent vervangt Stengs tegen FC Volendam en heeft basisdebuut te pakken

07-12-2023 19:42 Laatste update: 19:55

Antoni Milambo mag het donderdagavond vanaf de aftrap laten zien voor Feyenoord, dat het in eigen huis opneemt tegen FC Volendam. Calvin Stengs is er niet bij in De Kuip, waardoor Arne Slot naast het middenveld ook in de aanvalslinie wijzigingen moest doorvoeren.

Bij Feyenoord heeft Slot noodgedwongen aanpassingen in zijn basiselftal moeten doorvoeren. Door de blessure van Quilindschy Hartman start Marcos López in de thuiswedstrijd tegen de geplaagde bezoekers uit Volendam. Onder de lat neemt Justin Bijlow weer plaats, waar in de verdediging verder de vertrouwde namen van Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner en David Hancko te zien zijn.

Op het middenveld is Stengs de ander grote afwezige, waar de aanvaller niet fit genoeg is om te spelen. Daardoor is er een basisdebuut voor Milambo weggelegd, waar Yankuba Minteh op de plek van rechtsbuiten plaatsneemt. Op het middenveld zien we verder Mats Wieffer en Quinten Timber, waar Santiago Gimenez en Luka Ivanusec de aanvalslinie afronden.

Om 21.00 uur neemt Feyenoord het als nummer twee van de Eredivisie op tegen FC Volendam, dat op plek zeventien staat.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Lopez; Wieffer, Milambo, Q. Timber; Minteh, Gimenez en Ivanusec.