Nieuws

'Verschuivingen in Manchester: Ten Hag wil selectie flink op de schop gaan gooien'

'Verschuivingen in Manchester: Ten Hag wil selectie flink op de schop gaan gooien'

23-11-2023 07:35

Erik ten Hag lijkt de komende transferperiodes te gaan snijden in de selectie. Onder andere Donny van de Beek mag uitkijken naar een nieuw avontuur, maar de Nederlander is zeker niet de enige, meldt The Manchester Evening News.

Ten Hag zal de komende transferperiodes een hoop spelers naar de deur gaan verwijzen. Dat Van de Beek uit mag gaan kijken naar een nieuwe club was wellicht al duidelijk. De Nederlander komt al enige tijd niet meer in de plannen voor. Naast Van de Beek mogen ook Jadon Sancho en Anthony Martial vertrekken. Voor de Engelsman lijken er meerdere ploegen interesse te hebben, maar om de Franse aanvaller heerst er nog stilte.

Ook voor Sofyan Amrabat kan het dubbeltje wel eens de verkeerde kant op vallen. De Marokkaan wordt gehuurd van Fiorentina met een optie tot koop, maar die optie wordt wellicht niet gelicht. De middenvelder heeft het lastig en is geen vaste basisspeler. Ook Christian Eriksen en Casemiro lijken door hun leeftijd geen zekerheid meer voor het toekomstplan van Ten Hag.