Nieuws

Veelbesproken Van Veen stuurt aan op Groningen-vertrek: 'We hadden een discussie'

Veelbesproken Van Veen stuurt aan op Groningen-vertrek: 'We hadden een discussie'

22-11-2023 13:21 Laatste update: 14:50

Na enkele maanden lijkt Kevin van Veen de deur alweer achter zich dicht te trekken bij FC Groningen. In gesprek met The Scottish Sun vertelt de veelbesproken doelpuntenmaker over een clash met coach Dick Lukkien en de vele belangstelling van andere clubs.

Van Veen werd afgelopen zomer met veel bombarie naar de Euroborg gehaald, maar komt tot nu toe nog niet lekker uit de verf. Van de door de spits aangekondigde dertig doelpunten liggen er nu vijf in. Daarnaast neemt Van Veen vaak plaats op de bank.

"Ik deed het oké, maar de coach en ik hadden een discussie en daarin ben ik een grens over gegaan met mijn taalgebruik", begint Van Veen in gesprek met het Schotse medium. "Sindsdien zit ik op de bank en dat heeft de nodige interesse losgemaakt. Mijn zaakwaarnemer is al door zes of zeven clubs gebeld die me in januari willen huren."

Ook zijn gezinssituatie doet Van Veen twijfelen om afscheid te nemen van Groningen. "Toen ik naar Groningen ging, wist ik dat het een uitdaging zou worden gezien mijn thuissituatie, maar het was nog moeilijker dan ik had gedacht", aldus de spits, die een eerste kindje verwacht. "Toen ik de reis terug naar Nederland maakte, realiseerde ik me dat ik de volgende keer onze baby zal moeten achterlaten. Dat zal moeilijk worden", besluit hij.