Breaking news

De Telegraaf: 'Arsenal verhoogt het bod op Martínez met vijftien miljoen'

De Telegraaf: 'Arsenal verhoogt het bod op Martínez met vijftien miljoen'

27-06-2022 14:52 Laatste update: 14:57
5

Het transferspel rondom Lisandro Martinez is in volle gang. Volgens De Telegraaf heeft Arsenal het bod verhoogd met liefst vijftien miljoen euro. Daarmee hoopt het de Argentijn los te kunnen weken uit Amsterdam.

De ochtendkrant berust zich op bronnen rondom Arsenal, die melden dat The Gunners het bod officieel heeft verhoogd van 25 naar 40 miljoen euro (inclusief bonussen). Een bod dat met gemengde gevoelens is ontvangen in Amsterdam. De landskampioen wil Martínez liever niet kwijt, maar een bedrag als dit stelt technisch duo Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar voor een extra pittige keuze.

Ajax zag al eerder Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch (Beide Bayern München) en Sébastien Haller (Borussia Dortmund) vertrekken. Naar verluidt zou het enkel nog mee willen werken met een vertrek van Edson Alvarez, maar verder mag de selectie geen jasje meer uitdoen.

Arsenal hoopt dat Ajax bijdraait en dat het met dit bod Manchester United kan aftroeven. De Engelse grootmacht onder leiding van Erik ten Hag zou ook interesse hebben in de verdediger.