Nieuws

Fabrizio Romano: kamp-Antony vraagt Ajax om aanbiedingen in overweging te nemen

Fabrizio Romano: kamp-Antony vraagt Ajax om aanbiedingen in overweging te nemen

23-06-2022 23:03 Laatste update: 23:31
2

Het kamp van Antony heeft bij Ajax het verzoek neergelegd om te luisteren naar aanbiedingen voor de Braziliaan, weet transferexpert Fabrizio Romano te melden. Naar verluidt zou Manchester United op korte termijn concreet worden voor Antony, die ook in de belangstelling staat van andere Europese topclubs.

Het is geen geheim dat Ajax alleen bij een torenhoog bod wil meewerken aan een vertrek van de Braziliaanse buitenspeler. De Amsterdammers zagen met Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch al twee belangrijke spelers vertrekken. Sébastien Haller zal spoedig tekenen bij Borussia Dortmund en daarmee de derde basisspeler worden die Ajax verlaat.

De landskampioen wil daardoor liever niet meewerken aan een vertrek van onder meer Jurriën Timber en Antony. Het management van de Braziliaan is daarvan op de hoogte, maar wil toch dat de Amsterdammers een goed bod in overweging nemen. Romano stelt ook dat Erik ten Hag samen met de clubleiding hard werkt om Antony de overstap naar United te laten maken.