Nieuws

Pogba verbaast in documentaire: 'Ze wilden dat ik bleef, maar boden me niets'

Pogba verbaast in documentaire: 'Ze wilden dat ik bleef, maar boden me niets'

16-06-2022 15:28 Laatste update: 15:32

Paul Pogba heeft flink uitgehaald naar Manchester United in zijn documentaire die wordt uitgezonden op Amazon Prime. In 'Pogmentary' is te zien dat de breuk tussen Pogba en United al langere tijd in de maak was. De Fransman voelde zich niet serieus genomen bij de club. 

In de documentaire komt een scène voorbij waarin Pogba in 2021 door Miami rijdt en gebeld wordt door zaakwaarnemer Mino Raiola. "Paul, je bevindt je in een heel bijzondere situatie. Je hebt geen idee. Je hebt geen idee", zei de zaakwaarnemer, die onlangs overleed, zo schrijft The Athletic. 

"Ze willen absoluut dat je blijft", zegt Raiola nadat United een tweede bod had gedaan op Pogba. "Voor mij weerspiegelt het aanbod dat niet. Ik zal ze duidelijk maken dat als écht willen dat je blijft en een project om je heen willen bouwen, ze anders moeten handelen en het geld op tafel moeten leggen."

Pogba is niet onder de indruk. "Ze bluffen. Hoe kun je tegen een speler zeggen dat je hem absoluut wilt behouden en hem vervolgens niks bieden. Dat heb ik nog nooit gezien."

De kreten van Pogba hebben inmiddels flink wat losgemaakt, aangezien United bij het tweede bod een weeksalaris bood van ruim 300 duizend euro. "Ik wil Manchester United laten zien dat ze een fout hebben gemaakt door zo lang te wachten met het contract. En ik wil andere clubs laten zien dat Manchester een fout heeft gemaakt door mij geen contract aan te bieden", besluit Pogba.