Nieuws

Update: 'Feyenoord wijst eerste biedingen op Malacia af, Lyon is stug'

Update: 'Feyenoord wijst eerste biedingen op Malacia af, Lyon is stug'

09-06-2022 07:37 Laatste update: 07:38

Feyenoord de Tyrell Malacia-biedingen die het kreeg van Olympique Lyon en andere clubs afgeslagen, meldt Voetbal International. De Rotterdammers staan daarentegen niet onwelwillend tegenover een vertrek van de linksback en zetten in op een langer verblijf van Orkun Kökcü en Luis Sinisterra.

"Ja, ik ben zeker klaar voor een volgende stap", liet Malacia recent weten aan RTV Rijnmond. De jeugdexponent van de Rotterdammers is ook volgens Feyenoord klaar voor een stap hogerop. De nummer drie van de Eredivisie kan bovendien een miljoenenbedrag ontvangen voor de Oranje-international. Mede daarom wil Feyenoord meedenken met de verdediger.

Ook voor Kökcü en Sinisterra is er volop interesse. De Turkse middenvelder heeft nog een contract tot medio 2025, waardoor een vertrek niet per definitie noodzaak is voor Feyenoord. De Rotterdammers willen zelfs zijn contract openbreken, verlengen en verbeteren. Datzelfde wil de club uit Rotterdam-Zuid met Sinisterra bewerkstelligen.

Update: Lyon is niet van plan om aan de vraagprijs van Feyenoord te voldoen, die in de buurt komt van twintig miljoen euro. De Fransen zijn bereid om de knip te trekken, maar willen daarbij niet meer dan tien miljoen euro spenderen. Het is dan ook goed mogelijk dat de club van Peter Bosz naar een andere linksback op zoek gaat.