Nieuws

'Leegloop op komst bij Feyenoord: veel interesse voor Malacia en Sinisterra'

'Leegloop op komst bij Feyenoord: veel interesse voor Malacia en Sinisterra'

31-05-2022 17:32 Laatste update: 19:11
1

Feyenoord gaat deze zomer mogelijk veel spelers kwijtraken. Clubwatcher Martijn Krabbendam weet dat het een lastige zaak wordt voor Frank Arnesen om een aantal sterkhouders binnenboord te houden.

"We gaan nu weer het hele transfercircus krijgen", trapt Krabbendam af in de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International. "Tyrell Malacia is in gesprek met Lyon en Manchester United volgt hem. Ik las overal dat United zeer concreet is, maar die hebben gewoon twee linksbacks en Ten Hag moet de jacht openen op de top twee van de Premier League. Dan zal ik niet gelijk aan Malacia beginnen"

Ook Luis Sinisterra heeft zich afgelopen seizoen in de kijker gespeeld bij verschillende Europese topploegen. "Voor Sinisterra is veel interesse, Bayer Leverkusen wil wel ver gaan", vervolgt de clubwatcher. "Feyenoord zal proberen hem te houden, alleen als het bod goed is, kunnen ze niet anders dan hem verkopen."

Bij Marcos Senesi ligt de situatie iets gecompliceerder. "Voor Senesi geldt eigenlijk hetzelfde, hij heeft een contract tot 2023. Ik begreep dat er nog een optie op zou zitten, maar goed, daar is het verhaal dat je veel moet afdragen aan zijn oude club", aldus Krabbendam.