Perez hekelt keuze Schmidt: 'Dan kies je toch voor een zelf opgeleide speler?'

Perez hekelt keuze Schmidt: 'Dan kies je toch voor een zelf opgeleide speler?'

25 oktober - 09:27
Eredivisie 0 Reacties

Kenneth Perez is niet onder de indruk van Philipp Mwene, die tijdens de Eredivisie-topper zijn handen vol had aan Dusan Tadic. De analist vindt het onbegrijpelijk dat de Oostenrijker steevast in de basis staat bij PSV.

Mwene kwam in de zomer over van FSV Mainz 05 en speelde Jordan Teze uit de basis. Perez is van mening dat dit zeer onlogisch is. Ik vind het zo’n onzin dat Mwene rechtsback speelt en niet Teze. De leiding heeft wel de sleutel aan Schmidt gegeven. Maar een trainer is een passant. Laten we zeggen dat Mwene en Teze even goed zijn. Hoe je het noemen wil", steekt Perez van wal in Dit was het Weekend bij ESPN.

"Dan moet je toch kiezen voor je eigen speler, die je zelf hebt opgeleid en net zijn contract heeft verlengd? Hij heeft gezegd dat hij zich wilde focussen op de rechtsbackpositie, vanwege de concurrentie in het centrum. En hij krijgt geen kans", foetert Perez, die het Roger Schmidt verwijt dat hij deze keuzes maakt. "Wat heeft Roger Schmidt PSV nou gebracht? Dat is een vraag voor de clubleiding. Zij moeten beslissen of ze wel of niet willen verlengen met Schmidt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie