Slot en spelers gaan helemaal los: heerlijke beelden van Feyenoord-feest

22 april - 10:00

Feyenoord heeft de veertiende KNVB beker binnen na een 1-0 overwinning op NEC. Dat leverde een groot feest op in Rotterdam en in De Kuip, maar ver na het ontvangen van de beker zou het nog onrustig blijven. Tijdens een optreden ging de volledige selectie en Arne Slot los.

Na afloop van het duel trok de gehele selectie van Feyenoord richting de Harbour Club. Daar trad Broederliefde op en dat leverde mooie beelden. Onder andere Slot en Alireza Jahanbakhsh gaan helemaal los. De volledige selectie danst mee en is zichtbaar aan het genieten.

Het feest zal vast tot laat hebben geduurd, maar veel slaap zullen de Feyenoorders niet gepakt hebben. Op 10.15 uur begint de huldeging van de bekerwinnaar van 2023/2024. Dit keer zal de huldeging niet plaatsvinden op de Coolsingel, maar Binnenrotte is als alternatieve locactie aangewezen.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb benadrukte dat een bekeroverwinning groots gevierd moet worden, maar dat de belasting voor de stad, capaciteit van hulpdiensten en financiële overwegingen een rol spelen in die keuze. Daarom is gekozen voor de alternatieve locatie.