Bayern München recht rug na vroege achterstand tegen Darmstadt

16 maart - 16:44

Bayern München is zaterdag op bezoek bij SV Darmstadt. Der Rekordmeister begon niet lekker aan de wedstrijd en kwam na 28 minuten op een 1-0 achterstand. Bayern wist zich te revancheren en ging uiteindelijk met een 2-1 voorsprong de rust in.

Na 28 minuten was het Tim Skarke die de thuisploeg op voorsprong zette. Op aangeven van Mathias Honsak schoot de middenvelder de bal met rechts binnen achter Manuel Neuer.

Een kleine tien minuten later wist Bayern München de achterstand van het bord te vegen. Op aangeven van Harry Kane schoot Jamal Musiala met links de gelijkmaker tegen de touwen.

Op slag van rust werd het feest voor Bayern helemaal compleet. Harry Kane maakte zijn 31ste doelpunt van het seizoen door van dichtbij in de linker benedenhoek te schieten. Hiermee zette de Engelsman Bayern München op voorsprong.