@fulhamfc So glad he’s ok… 🙄 #fulhamfc #premierleague #brunofernandes ♬ sonido original - ♫ ♪ 𝒴𝒶𝓃𝒿𝓊𝓁𝓂𝒶𝓇𝓉 ♫ ♪

Ten Hag eist excuses van Fulham: dit is de TikTok-video waar de manager op doelt

29 februari - 16:42

Erik ten Hag heeft verhaal gehaald bij Fulham. De manager van Manchester United heeft hoogte gekregen van een video die de club uit Londen op TikTok plaatste, waarin Bruno Fernandes belachelijk werd gemaakt.

Afgelopen zaterdag verloor United op Old Trafford van Fulham (1-2). Na afloop van het duel bleef het vrij rustig op social media, tot woensdag. Bekend werd dat Fernandes weer mee kon spelen in de FA Cup tegen Nottingham Forest en een media-werknemer zag zijn kans schoon.

Op een TikTok-video van Fulham is te zien dat Fernandes met links op goal schiet, waarna hij naar zijn been grijpt. Niet veel later staat de Portugees op om weer deel te nemen aan een veelbelovende aanval. 'So glad he’s okay', zo luidt het bijschrift van de video van Fulham.

Ten Hag eist excuses

Tijdens een persmoment ziet Ten Hag zijn kans schoon om eens uit te halen naar Fulham. "Het is absoluut niet oké dat een club een dergelijk statement maakt. Dit gaat echt te ver, het is verkeerd en ze zouden hun excuses hiervoor moeten aanbieden", klinkt het. Fernandes stond woensdag de volle negentig minuten op het veld.