Geweldig slot in Italiaans spektakelstuk: twee schitterende goals binnen minuten

18 februari - 23:15

AC Milan en Monza maakte er een spektakelstuk van op de zondagavond. Uiteindelijk vielen er zes goals en één rode kaart, maar het fenijn zat hem in de staart. Christian Pulisic en Warren Bondo scoorde binnen enkele minuten twee schitterende goals.

Matteo Pessina en Dany Mota hadden Monza in de eerste helft al op een royale 2-0 voorsprong gezet. In de rust greep Stefano Pioli hard in en wisselde drie keer. Onder andere Tijjani Reijnders en Rafael Leão betraden het veld. Luka Jovic bracht echter de Rossoneri nog verder in de problemen door een rode kaart te pakken. Na een aansluitingstreffer van Olivier Giroud schoot Pulisic vervolgens de gelijkmakende 2-2 schitterend binnen, maar daar kon AC Milan niet lang van genieten. Een knal van Bondo vloog binnen en in de extra tijd maakte Lorenzo Colombo ook nog de 4-2.

De 2-2 van Pulisic.