Breaking news

'PSV dreigt Sangaré te verliezen: Eindhovenaren richten pijlen op Timber'

'PSV dreigt Sangaré te verliezen: Eindhovenaren richten pijlen op Timber'

02-05-2022 22:24 Laatste update: 22:40

PSV heeft Quinten Timber in het vizier. De twintigjarige middenvelder verkaste afgelopen zomer van het beloftenelftal van Ajax naar FC Utrecht, maar kan de Domstedelingen al na één seizoen verlaten. De Eindhovenaren dreigen Sangaré te verliezen, waardoor Timber gezien wordt als goede opvolger voor de Ivoriaan.

John de Jong zat afgelopen weekend volgens Voetbal International al op de tribune voor de talentvolle middenvelder. Timber maakt een stormachtige ontwikkeling door in zijn eerste seizoen in de Eredivisie en PSV ziet in hem een potentiële opvolger voor Sangaré. De Ivoriaan geniet interesse van Premier League-clubs als Aston Villa, Leicester City en Newcastle United. Wanneer de Ivoriaan vertrekt uit Eindhoven, gaat PSV werk maken van de tweelingbroer van Jurriën Timber. De Eindhovenaren kunnen rekenen op forse concurrentie.

De middenvelder van FC Utrecht vertrok afgelopen zomer transfervrij naar de Domstad. Timber tekende in Utrecht een contract tot medio 2024, maar door de vele belangstelling is de kans aannemelijk dat hij de Domstedelingen komende zomer al gaat verlaten. De jeugdinternational van Oranje speelde dit seizoen 29 competitieduels voor FC Utrecht. De middenvelder wist twee keer te scoren en leverde vier assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!