Interview

Ten Hag geniet van 'fantastische uitvoering': 'Hebben niet vaak beter gespeeld'

Ten Hag geniet van 'fantastische uitvoering': 'Hebben niet vaak beter gespeeld'

20-10-2021 07:48

Erik ten Hag zag Ajax dinsdagavond tegen Borussia Dortmund misschien wel de beste wedstrijd onder zijn leiding spelen. De trainer geeft aan enorm genoten te hebben van zijn ploeg en de ambiance in de Johan Cruijff ArenA.

"We hebben als ploeg en staf genoten", vertelt Ten Hag op de persconferentie na afloop van de wedstrijd. "En de mensen op de tribune. We hebben er met z’n allen een groot feest gemaakt. Het publiek was de grote winnaar. Ook omdat Borussia Dortmund ook wilde aanvallen."

"Het was een fantastische uitvoering in een geweldige ambiance", vervolgt de oefenmeester die stelt dat Ajax misschien wel één van de beste wedstrijden onder zijn leiding speelde. "Al kan ik me ook nog een wedstrijd in Madrid herinneren, maar veel beter dan vanavond hebben we niet vaak gespeeld denk ik."

Ondanks de ruime overwinning en het vertoonde spel had Ten Hag ook nog een aantal verbeterpunten. "We hebben collectief uitgeblonken. We moeten nu genieten maar het kan beter. Ik heb nog kritische noten. We hebben nog te veel kansen gemist. En in de eerste helft gaven Pasveer, Álvarez en Antony de bal zo maar weg."