Nieuws

Veerman spitst de oren en sluit transfer niet uit: 'Dat zou wat zijn zeg'

Veerman spitst de oren en sluit transfer niet uit: 'Dat zou wat zijn zeg'

22-04-2022 08:14 Laatste update: 08:16

Henk Veerman ziet FC Volendam graag naar de Eredivisie promoveren. De spits van FC Utrecht is een geboren en getogen Volendammer, en heeft er wel oren naar om een spitsenduo te gaan vormen met Robert Mühren.

Vrijdagavond neemt Volendam het op tegen FC Den Bosch. Een overwinning betekent een terugkeer op het hoogste niveau en feest in de palingstad. Veerman, die pas sinds de winter speler van Utrecht is, ziet een transfer naar zijn jeugdliefde wel zitten. "Dat zou wat zijn zeg", laat hij optekenen door het Algemeen Dagblad. Of het daadwerkelijk zo ver komt? "Dat zouden we dan allebei moeten willen."

Veerman ziet een heel ander Volendam sinds Wim Jonk de leiding heeft. "De resultaten zijn ontegenzeggelijk beter geworden sinds Jonk er trainer is." Arnold Mühren, de oom van Robert Mühren, is minder enthousiast dan Veerman over het spel van Volendam, al denkt hij wel dat het voor Jonk beter is om te blijven. "Het komende seizoen ervaring opdoen in de Eredivisie zou goud zijn voor hem en de club."